Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 21 d’agost del 2009

Música, escultura i poesia made Baix Penedès

He copiat aquesta nota que m'ha la Roser Oter
Inauguració exposició « LA VINYA DELS SENTITS », el dijous dia 27 a les 20:30 al Portal del Pardo (C/ Major, 20 del Vendrell)

Es tracta de l’obra artística del “2n Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola” que es va celebrar el passat juliol a Subirats, en el qual hi venim donant suport des de la 1ª edició, ja que entenem que els valors culturals, socials i econòmics del paisatge formen part dels valors de la cultura del vi.

Aquesta mostra artística es composa de 60 ceps de 70 anys de Xarel·lo, que han estat interpretats per 60 artistes de tot l’Estat, i es pretén que tingui caràcter itinerant. Per la mostra del Portal del Pardo s’han seleccionat un total de 30 peces, d’acord amb la capacitat de la sala.

L’escriptora de Banyeres Roser Guasch recitarà poemes del seu llibre “Terra del Record” i el guitarrista vendrellenc Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto) tocarà les peces que ha compost especialment pel Congrés, inspirant-se en aquests poemes, i en la filosofia del Congrés.

Al final s’oferirà una copa de vi blanc i cava per part dels cellers patrocinadors del Congrés.

Es podrà visitar des del 27 agost fins el 26 de setembre.
Horaris:
de dilluns a divendres: 18h a 20:30 h
dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h
Diumenges i festius tancat

2 comentaris:

elbosquefantasma ha dit...

ahhhhhh, sí que hacía tiempo que no escuchaba un Made in ,,,,,,, por fin alguien fabrica, crea, pone en el mercado,,,,, labora,,,,,, . Me ha hecho gracia el Made in Baix Penedès

Anònim ha dit...

si realment aquestos de la vinya dels sentits tinguessin el sentiment de cep, vi i demés no farien inauguració expo en plena verema !!
si realment treballessin la terra aquestos dies estarien ajupits sota el cep, ja m'heu entès