Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 14 d’agost del 2009

Perdut al 3 de Vuit

Jo crec que el 3 de Vuit ha millorat en la seva nova imatge que s'assembla un munt a l'Avui, però ara ja no sé on trobar les coses. Està tot barrejat. Abans hi havia unes poques pàgines totes juntes del Baix Penedès, però ara està tot barrejat amunt i avall i t'has de mirar tot el diari per trobar una cosa. Suposo que deu ser la política de les grans superfícies que també els agrada això que la gent passegi i compri més coses de les que tenia previstes, però a mi personalment no m'agrada. Prefereixo trobar les coses en un lloc més o menys concret. La política de l'Alt Penedès encara no m'apassiona gaire, en moltes de les seves qüestions. Ho sento, però ho havia de dir, encara que el fet que el diari tingui menys fulls, ajuda a trobar-ho abans.

2 comentaris:

Montse ha dit...

Hola Miquel, tot es massifica, i comencem a abandonar les nostres costums, a perdre interés per allò que és nostre, per donar diners als més poderosos.
No sé tot plegat és cada vegada més complicat.
La veritat es que no m'agrada gens.

Unknown ha dit...

Totalment d'acord amb tu, ha millorat el diseny pero han empijorat el contingut i la distribución.. potser volen abarcar masses coses.

calafell2008@gmail.com