Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 8 d’octubre del 2009

Les clíniques ens prenen el pèl

Tinc una amiga que volia operar del cor al seu home en una clìnica de Barcelona amb molt de renom. Li diuen que ingressi un dia abans i que li faran unes proves, però cap problema, el dia següent l'operaran. Doncs el que ha passat que quan han obert no s'han atrevit a operar perquè la cosa estava molt complicada. Aquest pobre senyor l'hauran d'operar dos cops amb anestesia i tot. Com ens prenen el pèl a vegades les mútues. Et deixin així i et tornen a tancar perquè diuen que no capaces. Això és una presa de pèl total. Primer que avisin que potser no ho faran. No sabeu el mal tràngol que els ha provocat. No hi ha dret a això. És una presa de pèl.

6 comentaris:

elbosquefantasma ha dit...

Y nadie coloca el nombre de la clínica en los periódicos porque tienen bufetes y todo el corporativismo para defenderse. En cambio, si es en una clínica del sistema público, como nadie las defiende y además se sirve de ellas para parecer garantes del cuarto poder, pues con eso se lavan imagen.
Tengo un amigo que después de muchas pruebas a su hija se le diagnosticó un tumor más complicado (Pues en ese momento la mutua y la clínica privada perdían el culo para desviar el caso a la sanidad pública), palabra del padre....

Anònim ha dit...

Ho sento miquel però aquest comentari és poc encertat, a mi em van obrir per ficar-me un ronyó i m'ho van dir ben clar, que m'obririen i buscarien una arteria sana, perquè podia ser que les artèries amb els ronyons fotuts estiguin també fotudes, però al final estaven bé, i em van poguer poder, sinó ho haurien cancel.lat també. Desconec la situació que expliques, però permetem que dubti del que expliques o em falta informació

Pipo ha dit...

Doncs jo estic molt content del servei que m'han donat fins ara a la Policlinica del Vendrell. Tot i això, he de dir que trobo patètic que ara per ara no disposin de servei de Pediatria per que l'unic pediatra que tenen està de baixa des de fa uns mesos.

Josep Manel Laliga ha dit...

El problema pot ser no és de la Mútua i si dels metges, no ? Tal i com ho planteges els qui examinen i operen son els professionals mèdics no pas els de l'oficina.
No obstant és cert que de vedades pagues mútua i acabes a la seguretat social. Tot te avantages i inconvenients i aquí si que val, més que mai, la frase "tot va bé si acaba bé".
Prefereixo que ens trobem pels bars, pels carrers o pels nostres blocs que no pas al metge.
Salut a totes / tots

Beatriz Durán ha dit...

Personalment, amb 6 anys, casi em mata un metge de renom pel un mal diagnóstic i no saber reconèixer que tenia massa feina i molts calers per altra banda... "Su hija lo que tiene son celos de su hermana"... Gràcies a un metge substitut ("pasaba por allí...") que em va enviar a una operació d'urgència amb alt risc i no només vaig salvar la vida, si no que tampoc va quedar cap efecte secundari.

Però fa 20 anys no era el mateix i no es tenien tants recursos com ara per a posar una denuncia i tirar-la cap endavant.

Albert Recasens ha dit...

Sr. o sra. anònim:
Primer de tot trobo de molt mal gust no identificar-se, desitjo que hagi estat per descuit.
Aquest cas que explica el Miquel és malauradament ben cert, i t'asseguro que no el van avisar ni a ell ni a la familia. I també t'asseguro que el Miquel i jo no hem parlat en cap cas sobre el tema. Ha estat casualitat que l'operació l'hi han fet a un amic comú.