Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 27 de juliol del 2021

Una festa major del Vendrell peculiar


 

Aquesta és una festa major del Vendrell peculiar que es podia com s'ha fet o més o no es podia fer. Al final ens hem tirat per la piscina i endavant. Amb tot això de la covid ves a saber quantes festes majors s'han previst perquè al final tinguem aquesta amb un toc de queda en els dies previs. Un cop més sortia el campanar del Vendrell en el seu cartell que és un dels elements més sobats de la iconografia local. Hi ha altres coses diferents per fer sortir, però mira ja va anar bé per simular una jeringa per posar la vacuna.

El pregó del Jaume Ramon el vaig trobar molt molt encertat a les bones i a les madures tocant una mica de tot d'aquest vendrellenc amb molts punts de contacte amb la seva vila estimada. Molt bé Sr.

Doncs seguim endavant amb un inici incidentat amb un grup de pubilles dient quatre veritats al Toni Moog que encara no sé que pintava aquí en un acte amb molta gent jove que va aguantar els seus acudits masclistes i de macho alfa. La cosa pensava que ja la teniem superada, però bueno ho vam aguantar per veure Petit Comitè, però només varem poder veure mig concert perquè pel procicat tots a casa. Quan va marxar Toni Moog ens varem quedar com a  molt 100 persones. La resta va fotre el camp. Una falta d'educació es reservar i no anar a la festa. De 1.000 llocs potser només hi havia unes 700 o 800 persones durant la part amb més públic de la festa. Després va tenir els sants collins de començant mitja hora tard perquè la gent va venir tard. Clar això va perjudicar al grup del Reca que va haver de fer un concert microones.

Ahir doncs tot controlat per la cercavila matinal i els versots dels diables una mica de tot per a tots però dalt hi van faltar alguns regidors que devien tenir por sortir escamats i no van aparèixer per allí dalt a escoltar les crítiques. Si que ho van fer l'alcalde, el primer tinent i la Silvia que també van rebre alguns comentaris per la seva actuació.

Sóc un dels molts que no vaig aconseguir entrades per anar a veure el correfoc en el parell de segons que estaven disponibles sort que una amiga ens va cedir l'àtic on  varem veure força bé l'encesa. Jo em pensaria que seria més potent i va ser una mica light. Molt bé no fer castells de foc, però agafa les peles del castell i ho pots passar a l'encesa que és un dels atractius de la festa major. Seguim endavant a noves propostes.