Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 14 d’octubre del 2021

L’onze ideal del consistori vendrellenc

 



L’Ajuntament del Vendrell està configurat per 21 regidors que integren el màxim orgue col·legial d’aquesta administració local. Políticament està dividit en dos grans grups. Els que tenen el poder i els que els toca fer d’oposició. Després hi ha un o dos elements que van jugant diferents papers de l’auca segons el que tenen al davant.

Avui en dia que tenim el futbol com un dels esports principals a casa nostra podríem tenir un molt bon equip capaç de derrotar a qualsevol element sobre el terreny de jo. Primer de tot posaríem en Soriano de porter. Aquest jove fixatge provinent de la pedrera vermella es pot enfrontar a tot tipus de pilotes vinguin d’on vinguin amb els seus punys enèrgics. Ha tingut grans mestres internacionals en  el seu art com en Iceta i en Sánchez.

En la zona central de la defensa hi podem posar na Peris, una jove i contundent jugadora que s’ha format en els equips amateurs de la localitat. El seu joc és molt inesperat i peculiar i mai sabràs com resoldrà la jugada. El seu joc en els darrers anys s’ha consolidat a l’eix de la defensa tot i que pot arribar a jugar a totes les parts del terreny de joc.  Al seu costat esquerra l’acompanyarà en Herrera, un jugador versàtil amb molts partits a les seves cames i que sempre és ben fidel al seus colors. A la banda dreta tenim en Mercadé, provinent d’una de les formacions locals amb més solera de la vila. Un estil peculiar que sempre sap fer servir l’estratègia necessària per evitar que el davanter contrari arribi a porteria, però sempre d’una manera neta i pulcre sense causar cap lesió al contrari.

Al mig del camí posarem en Martínez, un jugador força jove que ha passat per altres punts sobre el terreny de joc, però que sembla que aquest és el més escaient per a la seva tècnica. Integrant destacat del combinat provincial i amb molts de números per formar part de la selecció catalana i fins i tot espanyola. Ha sorgit del planter i s’ha convertit en un jugador referent en aquestes contrades. Ell serà l’encarregat de distribuir el joc i d’iniciar els atacs amb profunditat per aconseguir el màxim resultat. En els darrers temps és mostra més segur en la defensa que en l’atac. Per portar a terme aquesta missió anirà acompanyat del seu gran amic en Santos a la banda esquerre. Tots dos formaran un tàndem que no tindrà res que envejar el format en el seu temps per la parella Jané Domingo.  Al seu costat dret trobarem na Ramírez que serà una peça clau per obrir joc a la davantera i poder arribar amb seguretat i contundència a la porteria contrària. En aquesta zona central també jugarà per lliure el gran central en Mañé, una persona jove amb molta empenta i molt bona visió en el camp de joc. Molts equips ja s’han fixat en les seves grans habilitats. Les seves faltes directe prop de l’àrea han sumat molts punts en jugades decisives. Ell serà l’encarregat de portar la pilota endavant pel lateral esquerre principalment i gaudirà de certa llibertat segons l’evolució del partit per moure’s sobre el camp per frenar l’equip contrari.

Com a davanter centre tenim en Navarrete, un xicot nou a la gespa local, però que segur que sempre s’ho deixa tot al camp per treure els tres punts per al seu equip. Ell sap esquivar molt bé la defensa local i té molt bon regateig per esquivar la defensa contrària i és un dels especialistes en llançament de penals. Ell estarà acompanyat en aquesta missió per la Na Moreno, una jove que ja ha jugat en altres lligues i torna amb força després que el titular d’aquesta posició hagi fixat per un altre equip. Una jove imprevisible que amb les seves passades en profunditat al davanter centre pot crear moltes situacions de perill. A l’altre costat trobarem un clàssic al  món del futbol professional perquè venia d’altres esports equips amb un pes destacats a la comarca. Ella és en  Llasat que  gaudeix d’una llarga trajectòria professional en aquest esport després d’unes dècades de parada tècnica. Una jugador molt temut per la defensa perquè pot jugar amb molta facilitat amb un gran joc dialèctic amb les dues extremitats inferiors per posar la bola a la porteria contrària. S’ha format a l’ombra d’uns dels grans jugadors comarcals de tots els temps fins que els diferents estils de joc els van separar. Sempre ha mostrat molt de seny i tranquil·litat per superar els darrers jugadors abans de posar la bola en la xarxa contrària. Des de el primer moment és molt evident la seva dilatada experiència i seguretat per aconseguir el seu objectiu. Sap resoldre amb eficiència en els moments complicats del partit quan s’han de treure els tres punts d’on sigui.

L’entrenador titular és en Carnicer, un jugador que va estar més de 40 anys actiu en el món del futbol local i nacional, tindrà com ajudants en Domingo en la part física i preparació de porters.  Un combinat que portarà la samarreta vermella amb petita estelada en el braç esquerre i un petit Tobies dibuixat en el braç dret. Desitgem molta sort en aquest equip que està molt preparat per superar tots  els reptes. En els propers mesos el davanter centre serà substituït per motius de feina per una jove promesa de l’equip local, na Vaquero, una jove jugadora que  segurament portarà moltes victòries a l’equip local per les moltes qualitats que tothom li reconeix.