Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 15 de juny del 2008

Laxen Al Vendrell; Un gran concert amb un so diferent

Ahir a la nit els Laxen van tocar a la seva vila nadiua. Amb L'excusa del Track van tancar aquest concurs de música jove del Vendrell amb un gran concert. Primer de tot vull felicitar al jurat perquè jo també estic totalment d'acord amb els guanyadors del concurs. El grup Salt de Tarragona la veritat és que ho va fer molt bé. Encara que al principi semblava una versió dels Mago de Oz. Les altres tres cançons que van tocar doncs em van deixar bon regust de boca. Sobre els Barrankillos. A l'igual que els primers és una bona proposta per agafar en alguna festa major. La seva música a l'estil Dusminguet dóna molt energia al lloc on vagin. Els tercers no els vaig sentir. Sobre el Grup de Llorenç Nando passa'm el mando. No ho fan gens malament, però els falta experiència. Espero que segueixin i que acabin de perfilar el seu estil. Van per bon camí. Els Laxen ens van oferir un concert molt animat amb moltes de les seves cançons antigues que van animar durant les més d'una hora i mitja del concert. Cada dia s'enyora menys el cantant antic. El que trobo malament és que el nou, Salva Racero, el vulgui imitar. Hauria de donar el seu toc personal al grup i oblidar-se d'intentar imitar el que feia el Pemi Fortuny.

3 comentaris:

JG ha dit...

Ei Miquel.
Els Barrankillos no s'assemblen massa als Dusminguet, sinó que són pastats als Muchachito Bombo Infierno, que a més són convilatans de Santa Coloma (casualitat?). La veritat el grup portaven molt de ritme i bon ambient, però em recordaven tant al Muchachito que se'm treien les ganes de ballar (diga'm sosu). Veurem com peten amb els Obrint Pas el dia de la Festa Major.
Apali!

Unknown ha dit...

Hola, estic totalment en contra de la teva opinió. Crec que tot ja està inventat i que no es pot comparar LOS BARRANKILLOS amb muchachito ni que siguin del mateix barri. Van ser els únics que van fer que el públic assistent s'ho passes de puta mare i inclús vaig trobar a falta que hi guanyessin.
Ja veurem a la festa major les ganes, l'esforç i el bon rotllo de los BARRANKILLOS

Anònim ha dit...

Home Miquel, he trobat a faltar al teu escrit un agraiment o simplemement un reconeixement per als organitzadors, que van currar 14 hores seguides per a què tot surtis bé i el concurs Track tingui un resó mediàtic i no només sigui una excusa per a què toquin els Lax'n'Busto!!!!!!!!!!!!!!!, que bé van cobrar, doncs no van venir de forma gratuita al seu poble...
La veritat va ser una currada i per a segons quines edats!!!!..... ja no estem per aquests trotes, però va ser una satisfacció. I l'any que ve tornarem ( si ens deixen es clar)

I els grups van ser un 10 tots, els que van guanyar i els que no, i havia un bon rotllo entre ells digne d'admirar.