Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 20 d’agost del 2008

El Top Manta ocupa el Passeig Marítim de Coma-ruga

Coma-ruga ha viscut aquest estiu un autèntic atac del Top Manta. Per Setmana Santa la policia sembla que va controlar el tema, però de mica en mica aquest estiu la cosa s'ha animat i molt. La setmana passada hi havia més de 100 persones practicant aquest tipus de venda al Passeig Marítim de Coma-ruga. Avui m'he enterat que aquesta setmana ha sortit per Espanya directo. La solució és molt dificil. Necessitaries tot un grapat de policies per controlar-lo i si ho fas aquí ves a saber on apareixerien. Però el problema que tot i que és un passeig força ample sobretot a la part de Coma-ruga, a vegades amb tanta paradeta de top manta i les taules dels bars es torna quasi intransitable. A veure com acabarà tot plegat. Però el futur no està gaire clar. És un problema global que necessita solucions generals i no pedassos de cada poble que a la fi i el cap com s'ha demostrat al Vendrell no porta enlloc.

1 comentari:

Beatriz Durán ha dit...

La setmana passada vaig veure "una persecució" al passeig de Coma-Ruga, però va finalitzar quan els Top Manta van entrar a la sorra de la platja: allà es fa molt difícil perseguir-los, i ho saben.

El cas és que si augmenten el nombre de policies per als Top Manta, es treuran d'un altre lloc on potser són o serien més necessaris...