Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 29 de maig del 2013

Autoparordia per l'autodestrucció. Aquest divendres 31 a la Lira


El divendres 31 de maig arriba al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell “Autoparodia per l’autodestrucció” el nou espectacle de l’artista interdiciplinari vendrellenc Marc Benito
¿Un show total o total un show? Marc Benito t’ho explica. En aquesta vida tots podem ser artistes, hi ha artistes bons i artistes dolents, per sort Marc Benito és un artista total.
Un show per treballar moltes disciplines per reflexionar i divertir.
Amb l’afany interdisciplinari que el caracteritza l’artista vendrellenc Marc Benito arriba amb el seu nou espectacle “autoparòdia per l’autodestrucció” un espectacle ideat a Madrid però amb molta participació d’artistes penedesencs per intentar ser el pas definitiu en la creació d’un “show total”.   
Tres persones en escena: un artista, un músic i una actriu per re-interpretar l’art i la vida. 
Un músic consagrat crea atmosferes a temps real perquè l’espectador pugui viure en primera persona un procés creatiu d’una forma molt visual alhora que es desenvolupen històries en clau d’humor sobre els pilars que sostenen la opció de vida occidental.
Una actriu de referència que entrellaça els arguments còmics i tràgics amb un grandíssim “savoir faire”.
I de mentres Marc Benito intenta construir un show total divertit.
En una societat sobresaturada d’informació i de coneixement es segueix creant per arribar a la conclusió que quan millor ens definim i ens entenem a nosaltres mateixos no ens queda més remei que enriure’ns per tal de destruir-nos.
Un espectacle dirigit per Marc Benito però amb l’aportació de textos i idees de diferents directors de teatre i artistes vinculats a diferents disciplines que s’han volgut sumar aportant el seu gra de sorra en el trencament dels convencionalismes artístics.
Una proposta artística amb un plantejament escenogràfic inspirat en la obra artística i en les influències del artista català Jordi Benito.
Un show total amb teatre, música, cabaret, monòlegs, diàlegs, poesia, dansa, cuplé...