Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 9 de març del 2022

20 anys de Pampa’s Rock a Ràdio el Vendrell



Va començar com una aventura puntual d’un jove argentí que feia dos anys que havia arribat per aquestes latituds. Ell era un amant de la música i en especial del rock i per donar a conèixer un nou panorama musical va decidir obrir una finestra a la ràdio, a la que tenia més propera que era la de Ràdio El Vendrell. Estem parlant ni més ni menys que del Pampa’s Rock.

El proper dimarts dia 15 de març aquest programa, un dels més veterans de la graella, compleix 20 anys.  Només ens calen unes poques dades per veure la magnitud del que tenim aquí davant. Estem parlant de 845 programes en viu amb més de 500 entrevistes. Per les seves ones han passat centenars d’artistes i formacions de primer nivell com: Pappo, RosendoMercado, Gustavo Cerati, Leiva, La Renga, Burning, la Pegatina, Kutxi Romero, Molotov, León Giezco, Izal, M-clan, Guasones, Quique González, Los Piojos, Vela Puerca i tants altres artistes per crear un pont cultural entre el Rio de la Plata i la Península. Durant aquestes dues dècades no falten col·laborardors del programa que estan repartits per tota la geografia de la Península Ibèrica i un corresponsal a Buenos Aires. A part dels artistes internacionals també s’ha preocupat per gent de casa nostra com La Desbandada i Guardafuegos entre molts altres.

El rock seguirà sonant durant molt de temps de la mà de Dani Utge que és l’ànima i el cor del programa juntament amb en Joan Màrquez que hi aporta el seu vessant tècnic. El Pampa’s ha arribat als seus 20 anys aixecament solament la bandera del rock i el bon rotllo.  Aquest proper dimarts que ve un programa especial per recordar, 107.1 de la FM ede 21 a 22 hores.