Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 25 de març del 2022

La Fura, una excel·lent combinació

 


   

Un dels greus problemes que tenim en aquesta societat és la saturació d’informació que molts patim i que ens produeix l’efecte contrari del que volíem aconseguir. Ens aporten dades per terra, mar i aire i nosaltres en molts casos som incapaços de filtrar i organitzar tot aquest torrent que ens ve a nosaltres a través de molts mitjans.

Per això quan arriba el divendres de cada setmana tenim l’oportunitat de tenir una gran part del problema resolt a través de les pàgines de la Fura que podem aconseguir fàcilment amb el pa nostre de cada dia.

En aquesta publicació podem trobar un tast d’informació del que ha passat a les nostres contrades. El més destacat que generalment no ens arriba per mitjans de comunicació generalistes i que està en mans dels mitjans de comunicació locals i comarcals.

Tenim una de les peces claus de la Fura i que és un dels seus pilars més importants com és l’agenda que ens mostra clarament allò que tal vegada s’esdevindrà en els propers dies a les nostres contrades. Tot ben mostrat per comarques i dies.

Llavors també tenim uns quants anuncis per aquelles persones que busquen, ofereixen feina entre d’altres aspectes més comercials que sempre ha d’estar al nostre abast més proper. No hi falta la secció d’opinió que et porta a conèixer en primera mà quins són aquells temes que preocupen als nostres veïns més propers. Una altra peça clau que fa que tot això giri setmana a setmana són els anunciants, un punt de consulta per tenir a mà una àmplia oferta de serveis que en qualsevol moment pots necessitar que van des de una masia per llogar a un dentista proper a bon preu.