Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 31 de març del 2022

Un parquing de luxe del Vendrell, però que ja ha baixat una mica

 


Ara quan els doni la gana, els polítics del Vendrell canviaran les ordenances fiscals i estaran a exposició pública i després entraran en fucionament. Això en una situació normal s'acostuma a fer a final d'any, però ja veurem si aquesta mesura la faran abans i tothom podrà gaudir d'uns preus una mica més raonables i no una presa de pèl com encara són actualment els preus de parquing de la plaça Pep Jai. Actualment fins a canvi d'ordenances l'atracament és de 4 euros, la 1a hora, la segona, la tercera i la quarta 3,60 euros i tot el dia 15,36 euros. 

Quan els polítics ho actualitzin podrien ser aquestes que no vol dir que ho siguin, però segons van acordar l'equip de govern amb l'absencia de l'oposició la cosa podria ser 2 euros una hora i 6 euros diaris. Una cosa relativament racional, però encara cara per altres municipis similars. Poc a poc potser ho anirem pulint. Per altra banda si es vol aparcar a la intempèrie al solar privat del carrer Cerdanya, gestionat per Parven i amics la cosa va de 0,025 euros el minut i 12 euros el màxim diari. Per dia és més econòmic el de la Pep Jai i per hores més econòmic el de la Pep Jai. D'aquest parquing del Pep Jai fins i tot els Pastorets repartien tiquets gratis d'una hora i la veritat que estava bastant buit tot i que tota aquella zona està mancada de parquing públic. 

A Tarragona per exemple que és un poble més petit que el Vendrell, en glamour, paguen 4,5 euros al dia com a molt. A més s'hauria de poder pagar la zona blava amb el mòbil i que hi hagi un web de parven amb tot molt clar.