Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 26 de març del 2022

Esperat retrobament amb Obeses als escenaris


 

Després d'un més d'un any i mig sense concerts. Aquest divendres varem tenir la gran oportunitat d'anar a un de les cites més esperades pels Herois i Heroïnes com era un concert del quartet osonenc. Hi havia moltes ganes des de que la pandèmia no va deixar finalitzar la darrera gira en una sala de Barcelona per les normatives del moment.

Ara comença una nova gira sota el nom Ai, ai ai. No han tret cap disc nou amb temes inèdits però si que hi ha un cd doble molt interessant amb un concert seu grabat a l'Àtlàntida de Vic el 23 d'octubre del 2020 acompanyats de la Cobla Berga Jove i del Cor d'Obeses. Una peça exquisida per repassar els seus darrers grans exits.  Des d'aquell moment no hi havia hagut cap més concert. Al final hem tornat a la normalitat de veure la màgia d'aquest grup sobre l'escenari i veient com el públic s'ho passa teta. Obeses és d'aquests grups que o t'agrada o no, no hi ha mitges tintes com els peus de porc, però si t'agraden la veritat és que és com una tribu perquè entre els seguidors hi ha molt bon rollo i ens comuniquem per un canal de Whatssapp. 

Un gran concert on van repassar  els seus 12 anys de trajectòria musical i varen agafara algunes peces com la sal al mar i es compten les pigues i els hi van donar una nova lectura molt interessant. En tenim ganes de més. Ells van omplir tota la sala Atlàntida de Vic i poden fer molt més perquè cada dia en som més que els seguim. Endavant. Gràcies per tornar.