Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 27 de març del 2008

Català de l'any

Demà escolliran al català de l'any en una aposta que fa El Periodico i LA TV3. Jo crec que guanyarà Pasqual Maragall. No sé però les Olímpiades, la seva trajectòria política i l'anunci de la seva malaltia crec que l'ajudaran a aconseguir aquest premi folklòric que els catalans tenim. Tot i que molts socialistes no el poden ni veure. S'ha de reconèixer que ja jugat un paper important en la nostra història. A l'Isidre Esteve se li ha de reconèixer la seva lluita per superar la malaltia i el valor que hi ha posat. Sobre la Ruscalleda. Molt bé, però jo no la votaria ni que em convides a dinar al seu restaurant del Japó. A veure que passa. El meu català de l'any és el Toni Soler i el Terrat que ha fet de la política una cosa divertida.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo voto pel pasqual però t'haig de dir que quan era el President no m'agradava pq no el veia amb prou carisma, però vist el que mancava per arribar, el nou presi i tot el que ha passat.... voto per ell, I és clar visca POLONIA!!!!!

Jordi Voltà ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Voltà ha dit...

Com sigui que estic una mica envalentonat per la "porra" de les eleccions (i malgrat que ara tampoc se'm demana) faig manifest que em sembla que serà l'Isidre Esteve el qui s'endurà el premi. En relació al "Polònia" és el millor que ens podia passar als catalans en molts anys. És un oasi dins del nostre oasi particular. Us ho sembla també que, cada vegada més, els polítics de veritat s'assemblen més als de ficció?

Jordi Voltà ha dit...

Ha guanyat Pasqual Maragall. Romanc de genolls davant dels endevins de veritat.

Salut!

Què t'anava a dir ha dit...

Ja es veia venir. Estava cantat.

Anònim ha dit...

jo m'alegro, a part de polític, penso que és una gran persona

Anònim ha dit...

Sí, quin tros de polític; 'com que jo ja no hi estic, això no val una me, així que voteu en blanc'...
Molt bé, Pasqui, en la teva línia!!!