diumenge, 30 de març de 2008

Una bona experiència amb Camina que coneixeràs


Aquest matí he participat en un projecte a Calafell molt interessant. Una manera esportiva i amena per conèixer el municipi. Josep Pou, arqueòleg municipal ens ha donat durant dues hores un tomb molt interessant pel municipi. Des del castell fins a cal Bolava passant per on abans estava cal Mariano que avui és una plaça davant de la casa d'un indiano Cal Perico. Realment aquest tipus de propostes culturals valen la pena. Érem uns 40 que avui no ens hem volgut perdre aquesta aventura cultural i un xic esportiva. La propera cita és anar a Montpaó el 20 d'abril. Us la recomano sincerament. Enhorabona per la idea i per al manera com es porta terme. Molt amè i tothom crec que ha quedat content.

5 comentaris:

Teresa ha dit...

Ei, Miquel! Feia temps que no passava per ací i tot just acabe de veure l'últim post que hi has penjat.

Sembla molt interessant la iniciativa de què parles...

Salutacions des de València

marta mercader ha dit...

realment va ser un plaer la caminada i l'explicació del Pou.
Però la segona ruta ...la ruta cachi..també va estar molt bé no ???

Anònim ha dit...

M'alegra que us ho passessiu bé, és que la gent de calafell són molt "xaxi" ja ja ja.
Ara en serio, és una iniciativa molt bona, no només per la gent de fora sinó també per la gent del municipi que a vegades passem mil vegades per un lloc i ni parem atenció.
Per exemple jo no sabia on estava abans l'Ajuntament...

Què t'anava a dir ha dit...

Si. la veritat que està molt bé. A vegades coneixes Paris i no saps la història del teu poble. El Pou ho fa molt bé.

el Mèlich ha dit...

Les coses ben fetes s'han d'aplaudir.
És de justícia que estem a les verdes i a les madures, els que critiquem, encara que sigui positivament alguns fets municipals. A més, amb amants de la Història, com el Pou, tenim l'èxit assegurat.
Endavant caminadores i caminadors, Calafell i rodalies té molt per mostrar-vos, encara que no ho sembli i hi hagi brètols que enderroquen masies i construccions històriques per l'ambició desmesurada de les seves butxaques.
J. Mèlich