Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 23 de juliol del 2008

Virginia, la guanyadora de l'edició d'OT d'enguany

Fa tres mesos que segueixo cada dimarts el concurs d'Operación Triunfo. Des del principi em va caure bé l'actual guanyador, Virginia. Al final ha aconseguit la majoria de vots que la portat a aconseguir el sucós primer premi. Reconec que no era la millor intèrpret. Ho era Chepper, però la veritat que aquest tampoc ha evolucionat gaire del primer dia. Aquesta noia tenia alguna cosa que juntament amb el suport de Risto l'ha portat a guanyar. Pel que diuen anava al seu rollo i passava de la gent. Potser era una mica o molt borde. Però ha guanyat. Aquest concurs ens ha demostrat que no sempre trimofa el millor, ni el que té més recursos, ni el més guapo ni ensenya més cuixa. A vegades el més borde amb un misteri amagat que segurament no és res és qui es porta el gat a l'aigua. Virginia. Jo també t'hagués votat. No sé perquè però tenies alguna cosa que la resta no i no era que fossis la millor.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Vaig veure la primera edición d'OT, i alguns programes de la segona edició, per mi es un filó esgotat. No es pot fer un idol de masses en quatre dies, i el mateix programa es la resposta. Simplement alló que volen es que el que surti tingui suport popular desde el primer dia. Pero ja es veu que el que guanya, despres dels quatre primer dies cau en l'indiferencia a tothom.

el Mèlich ha dit...

Aquests programes solen ser l'exaltació de la competitivita.
La cultura falça de l'Ego portada a les més lamentables conseqüències.
En resum una fàbrica de dramàtiques frustracions, amb poques excepcios (Bisbal, Chenoa Bustamente...)
Només em va entreenir el primer. No n'he tornat a veure cap més.
Competir salvatgement per a mi és denigrant.
Si ja sé que bla, bla bla, bla,...Però no!
Salut Miquel!
J. Mèlich

Beatriz Durán ha dit...

Jo crec que no busquen bons cantants, sino el morbo. Cosa que no els fa ni pitjors ni millors, doncs si la gent veu el programa i vota, és perquè vol.