divendres, 7 de novembre de 2008

El futur dels Amics del Progrés del Vendrell

Al Vendrell hi ha una associació que s'anomena els Amics del Progrés. En algun lloc he escoltat que la seva voluntat passa per ser com una mena d'associació d'associacions de veïns. Una cosa que trobo molt bé. Però jo crec que serà un dels partits que es presentarà a les properes eleccions municipals del Vendrell. Poden anar separats o aliats amb un altre partit. Temps al temps, però jo veig que la cosa va per aquí encara que només sigui a través de la lectura que faig de les seves cartes al Diari del Baix Penedès. No conec ningú. No tinc més dades. Però aquí queda escrit el que penso.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

uii, no sabia res d´això!!!

una curiositat, he trobat un bog que es diu com el teu, te´l passo per si li vols donar un cop d´ull:

http://ketanavadir.blogspot.com/

Estela ha dit...

la veritat és que moltes vegades comencen així i acaben sent un partit per les eleccions, molt de grup molt de grup...

el Mèlich ha dit...

Miquel, perdona que posi el nas on potser no em correspon:
Penso que a la teva enquesta li falta una pregunta. A més dels personatges que proposes, hi hauries d'afegir "Cap d'aquests" o "altres".
penso que els personatges que ens proposes no tenen cap analogia amb Obama.
La gran revolució, el gran canvi, sería:
"Un àrab"
"Samuel Eto'o"
o "un militant de PxC"

Embolica que fa fort!
Salut!
J. Mèlich

Anònim ha dit...

Tienes razón Miquel el tiempo es el que da o quita razones, pero si después de leer esas cartas a las que haces mención, solo has sacado esa conclusión, por favor vuelve a leerlas, es evidente que ves las cosas desde un punto diferente a la mayoría de ciudadanos del el Vendrell, pero como decía Oscar Wilde "Sólo podemos dar una opinión imparcial sobre las cosas que no nos interesan, sin duda por eso mismo las opiniones imparciales carecen de valor".

Saludos

Amics pel progres

Amicspelprogres.com