Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 26 de novembre del 2008

Quan durarà el RedRom del Vendrell?

Abans teníem l'Eitwo. Ho van tancar hi ara han obert una disco que li diuen RedRoom. Hi ha gent que ho anomena, no sé perquè, el Rabo Rabo perquè han posat les RR com a inicials. El Nacho Vidal sembla que a vegades també tomba per allí. La gent que hi ha anat m'ha comentat que l'ambient no li agradat. A més els cubates a 10 euros i l'entrada a 15. A veure quan dura.

2 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Hola!!!

M'ha fet gràcia trobar-me amb aquest escrit perquè jo em vaig fer aquesta mateixa pregunta. La veritat és que hi he anat un parell o tres de vegades, no sóc ni molts menys entesa ni tampoc experta, per tant no seré jo qui pronostiqui res. Ara s'ha de reconèixer que els preus són un xic excessius i la veritat és que els dies que hi he anat, precissament massa gent no n'hi havia.

Desconec quin és l'estat econòmic d'aquesta empresa, si el negoci els resulta rendible o no. Ara, el que està clar és que si els resultats i les expectatives generades no es compleixen, imagino que no els quedarà cap altra alternativa que canviar la política comercial que han adoptat.

Una abraçada!!

Laia

Beatriz Durán ha dit...

L'altre dia em va comentar la meva cosina l'existència d'aquest nou local d'oci. També em pregunto fins quin punt és rentable posar cubates a 10€ quan un acaba d'obrir el negoci, per molt Nacho Vidal i streptease que hi fagin... Ara es comença a veure publicitat del local per Vendrell. Sincerament, no sé si aniré perquè a Calafell els cubates estan a 4€ i tens més varietat de locals...