L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
dimarts, 11 de novembre del 2008
Temps d'oli i olives
Abans cada època de l'any tenia les seves coses en el món de l'agricultura. Ara pots comprar de tot durant tot l'any. Ara és el temps de les olives i si la gent vol provar el bo i millor oli que es fa i és desfà al pa que vingui al Penedès que encara que sempre hem estat terra de vins entre cep i cep hi ha moltes oliveres. Oli amb pa torrat que es coneix popularment com a rostada és un menjar de reis.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada