Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 16 de juny del 2009

Bancs i Caixes amb pocs treballadors

Els bancs i caixes ja fa anys que potencien els caixers automàtics. Ara el que fan que tot els va malament amb la crisi és deixar amb poca gent les oficines perquè la gent se les vagi pensant amb el caixer automàtic. Hi ha coses que que caixer encara no pot fer, però amb el temps la voluntat que hi ha és un caixer automàtic i al costat un mecànic per si s'espatlla i espavila. Ni tant ni tan poc. Una mica de tracte personal. No cal que fem tantes cues. A més el bo del cas és que nosaltres ja paguem per la nostra targeta que suposo que deu ser pel caixer i els diners que abans invertien en personal, ara què faran?

3 comentaris:

Nevot ha dit...

Fins i tot si arriba el dia en que tenen treballadors automàtics a les empreses el que està clar és que serà per embutxacar-se més diners, no per millorar la qualitat de vida de ningú...

Sonia Mirambell ha dit...

Tots els masses peca'n !!

Pipo ha dit...

Jo fa molt de temps que vaig al banc només quan és estrictament necessari.
Treure diners: caixer automàtic
Qualsevol tipus d'operació: Internet.
No sé per què, déu ser un valor afegit, que ara a tots els bancs i caixes els hi ha donat per posar taules amb assessors personals; la gent s'enrotlla i tu et mors a la cua esperant el teu torn quan només vas a que t'actualitzin la llibreta.