Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 10 de juny del 2009

En contra la monotonia restauradora del Vendrell

Hi ha una cadena de "jalu"del Vendrell que ha comprat quasi tot els establiments de restauració i similars de les Matas. Només queda el mexicà que sobreviu allí al bell mig de l'empenta d'aquest grup. La veritat és que això treu atracció als visitants perquè tot és bastant igual i la diferència entre uns locals i els altres són minses. A més a mi aquest grup sempre que puc l'esquivo perquè no m'agrada, però com va ocupant tots els bars i restaurants del Vendrell cada dia costa més donar-li esquinasso. Jo em quedo amb el Tast, l'Estepa, el Moriles el Frankfurt Mas de'n Gual i la Barretina i el Niu. Aquests són els llocs que jo aconsello per anar a fer algo diferent, aquesta cadena ha de millorar molt per fer sombra a aquests reis del jalu que es volen imposar, però els costarà per fer ombra als de tota la vida.

3 comentaris:

Josep Manel Laliga ha dit...

Més val menjar bé i païr millor que no pas voler-s'ho menjar tot i acabar a una molt mala digestió.

Nuria Miró ha dit...

Això que en diuen" Centre d'oci" és un autèntic quiero y no puedo. Aquest Vendrell sempre fa el mateix, vol tenir iniciatives, però sempre es queda a mig camí. En comptes d'un centre comercial amb cara i ulls com correspon a una capital de comarca, tenim Les Mates, que no sabem ben bé què és; en comptes d'un gran hipermercat ( tipus Mercadona o Carrefour) que respongui a les necessitats d'una familia mitjana, tenim un munt de petits supers que no donen una oferta completa; i en comptes de tenir un petit comerç variat en preus i qualitats,passem dels xinos a botigues ón et costa 40€ una samarreta. I, pel que fa a restauració, si vols menú o carta per menjar de forma casolana, ja pots anar a picar pels pobles de la comarca, perque al Vendrell,pizzes, tapes,xinos i mexicans.

Beatriz Durán ha dit...

Estic completament d'acord amb la Nuria. Per què no es pregunta als ciutadans (no només a un grup reduït) de les necessitats que TENIM? Som moltes les persones que HEM de marxar fora de la nostra comarca (no només de Vendrel...) per poder cubrir necessitats com a consumidors.

I lo del Mercadona i del Carrefour és bestial. Quantes llegendes urbanes hi ha de quan obriran aquests establiments? A Mercadona no tenen constància de necessitat al Vendrell... I no no més es qüestió d'ells aquest tema.