Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 26 de novembre del 2008

Per vosaltres és el premi "Dardos" que m'han passat

La Teresa de València http://eltaodeteresa.blogspot.com/
m'ha passat el premi Dardos i jo faré el mateix amb 15 blocs corresponents.

http://jordinafp.blogspot.com/. A la Jordina de Lleida per la seva implicació amb la terra i amb la seva gent.

http://laiagomis.blogspot.com/. A la Laia del Vendrell per la seva continuitat i treball en els seus blogs.

http://elrincondemilocura.blogspot.com/. A la Bea del Vendrell per la seva claretat i sinceritat en exposar la seva vida i experiències a través del blog.

http://pepalovesintheworld.blogspot.com/. A la Sonia del Vendrell per saber reflectir en la distància del blog la realitat que l'envolta.

http://laxnclub.blogspot.com/. Senzillament perquè són una part important de la banda sonora de la meva vida.

http://viniesfera.blogspot.com/. A la Gemma de Bellvei perquè en el seu blog aconsegueix que el vi ens el mirem des d'una altra manera. Una important tasca per conèixer i valorar el vi. Una cosa tan nostrada.

http://jordivolta.blogspot.com/. El Jordi Voltà de Calafell. Clar i contundent. Amb les idees al seu lloc. Com ha de ser.

http://manelsastre.blogspot.com/ Un periodista de la nostra comarca que ho veu des de la seva prespectiva i a més ho diu i ho defensa. Què més volem?

http://adriagrandia.wordpress.com/. Un noi del Vendrell amb molt de futur en el món cultural i allí on el deixin perquè sap el que fa. No el perdeu de vista. En sentirem a parlar i l'escoltarem més endavant.

http://garmirbcn.blogspot.com/ Una persona molt peculiar amb les seves virtuts i defectes més que confesats. Sincer i com si el conegués de tota la vida.

http://pensamentsdescarlata.blogspot.com/. Una persona genuina i que cada dia lluita per tirar endavant. Molt emotiva. Realment cal seguir-la.

http://xivarri.blogspot.com/. El Mèlich, tota una institució a Calafell i on faci falta. Fa de cronista del seu poble. Teatre, diàlegs per croncopis i moltes coses que ens ensenyen que és un artista total.

http://nuriaupi.blogspot.com/. Una mica de tot. Ben remenat i ben servit.

http://hihacosesquesndemalperdre.blogspot.com/. Recordem una mica la nostra joventut quan anàvem de colònies, la vida en el camp i tot aquest món que cada dia ens queda una mica més lluny. Una bona oportunitat amb la mai.

http://albertrecasens.blogspot.com/. Una visió de l'apartat musical i esportiu del Vendrell. Aquí hi ha coses que van molt bé per omplir el cap de setmana sobretot música i esport.

Moltes gràcies Tere i aquesta són les meves suggerències. Hi cabria molta més gent, però ho he hagut de limitar a 15. Ara ja ho sabeu el premi és vostre i ho heu d'enviar a 15 persones amb blog.

3 comentaris:

Gemma Urgell ha dit...

Gràcies per les teves paraules!

Jordi Voltà ha dit...

Una sorpresa. Gràcies per la teva benevolent apreciació.

Beatriz Durán ha dit...

Tal i com diu Jordi Voltà, tota una sorpresa... No m'ho esperava. Moltes gràcies!! ^^