Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 30 de novembre del 2008

Un gran dia Portaventura amb l'Afanoc


Un dia solidari amb l'AFANOC a Portaventura en suport dels nens amb càncer. La veritat que ha estat molt bé. Hi havia força gent, deien que 13.000 persones. Doncs segurament la cosa devia anar per aquí. M'ha agradat molt el Mag Lari. Jo l'havia escoltat que actuava a diferents llocs, però no l'havia vist mai i la veritat és que us aconsello que l'aneu a veure. Feia fresqueta, al migdia ha marxat el sol, però al cap de poc ha tornat a venir, però hi havia molt calidessa humana. Hi havia gent del País València i Aragó que han aprofitat el dia per ser solidaris i aprofitar el que ofereix aquest parc temàtic. Algunes atraccions estaven tancades, però les més conegudes com el Dragon Khan i l'Huracan Condor funcionava. El Bacus tenia algun problema i de tant en tant parava. Però tot plegat un gran dia. Esperem l'any que ve per tornar a repetir l'experiència. L'actriu catalana Anna Barrachina m'ha signat la gorra i m'ha fet molta ilu. Sóc un dels seguidors de Ventdelplà

3 comentaris:

el Mèlich ha dit...

Et creuràs Miquel que no he estat mai a Portaventura?
Potser ara que tinc el net m'estrenarè.
Salut!
J.Mèlich

garmir ha dit...

Hola Miquel:
Jo tampoc he estat mai a Port Aventura, peró jo i la meva mare som seguidors acèrrims de Ventdelplà.
Edmón.

Josep Gonzalez ha dit...

Ai Miquelo!!! Con la iglesia hemos topado!!! Jo que soc un home de mon, em sembla vergonyops que nomes es recordin fets socials un dia a l'any, i si mes no en llocs com aquestos. Ai pobrets nens amb cancer! Vina a l'India i veuras coses pitjors. De fet, ni cal anar a l'India. Molt a prop de casa tenim malauradament gent que es mora de gana, pero clar, tambe hi ha el dia mundial de la lucha contra el hambre i la colla de capellans que fan campanyes mentre ells s'embutxaquen milions de calers. En fi, mes que el dia mundial de... hi hauria d'haver la vida amb consciencia social activa.
Tampoc no vull menysprear a la gent que esta malalta, doncs considero que es una putada molt gran per ells i pels familiars, nomes vull criticar els famosos "dies de". Una hipocresia pura i dura!!!
Salut
Namaste