Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 24 de novembre del 2008

Unes bones vistes a Quantum of Solace del James Bond

Una de les propostes d'aquesta tardor era la darrera del 007. Dura quasi dues hores, però et posen molta publi i trhillers per parar un tren. Si arribes una mica tard a la sala la pots veure amb tota tranqui·litat que segur que comença com a mínim un quart més tard de quan està anunciada. Aquest David Craig la veritat és que ho fa molt bé i te la imatge de tipus dur amb ulls blau i amb estil. Durant tot el que dura la peli et dones un passeig per Bolivia, Itàlia i fins i tot Rússia. Veus algunes models femenines i masculins. Veus bons cotxes i art en el volant. Tot això amb acció fa que aquesta peli no et deixa badallar ni un cop durant tota la seva projecció. És una mica més del mateix, però al principi de tot hi ha una persecució per una embastida que és molt xula. M'ha semblat fins i tot original. Està bé. No és gaire original, però alegra la vista pel tot el que he dit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

en realitat, només una part de les coses que dic (escric), és certa; després hi ha molt de joc amb l'exageració i certa tragèdia fingida...

gràcies però per seguir passant, malgrat aquest pessimisme meu no exactament vertader... :)

Albert Recasens ha dit...

De fet he anat a veure les 2 últimes pelis que has recomanat (red de mentiras y los niños de...) i han estat molt bé. Ves recomanant!

mai ha dit...

El "Jaume" és el "Jaume" i segur que val la pena.

Josep Gonzalez ha dit...

Namastee... no crec que hi vagi ja que fa temps que no vaig al cine (mes que res per falta de companyia femenina, diga'm maniatic) Pero no vull parlar d'aixo, sino d'un xivatasso que he rebut i he pensat si algu que llegeixi aquest blog me'n pot fer 5 centims (o 1 euro). Algu vinculat al Diari del Baix Penedes, seccio Todo lo sabe... ha fet un comentari sobre mi com " a guia del Nepal" Em podeu explicar o enviar-me l'escrit a namastejosep@hotmail.com es que em faria molta gracia llegir-ho o saber de que va.
Gracies, Daniabad... Namaste!