Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 26 d’abril del 2009

Els Laxen són els reis de la festa dels Tr3s C


Aquest dissabte de primavera després de Sant Jordi tocava anar a la Razzmatazz dins la festa del tercer aniversari del Grup Tr3s C. Al final vàrem aconseguir entrades i vam arribar puntuals a la cita. La festa va començar amb el grup de Joan Masdeu, Whyskin's que va iniciar la seva darrera gira abans de finiquitar aquest grup que tot i no està a primera línia deu ni do la guerra que ha donat en els darrers anys sobre l'escenari. Personalment crec que totes les seves cançons són de la mateixa família, sonen molt igual. L'invent és bo, però clar a base de repetir-se resulta més aviat monòton. Però són animats i t'ho passes bé que és el que compta. Tot seguit, van arribar els Laxen en plena forma. Va ser un gran concert des de que el Jimmy es va asseure darrera tota aquella coberteria i vaixella on sempre s'amaga. Després van començar amb molta força i feien vibrant a la gent amb ganes. Cada minut dels tres quarts que va durar l'actuació va ser un exercici sa pel cos per descarregar energia i eliminar toxines mentres escoltàvem un grup que cada dia sona millor. Si cantessin en anglès o castellà segur que triomfarien molt arreu , però aquest amor pel fer pais té el seu preu.

Tot seguit va ser el torn de Pastora, un grup que em feia venir al cap la popular canço de "No me llames Dolores, llamame Lola" que va ser un hit de fa uns anys. Però ara han canviat. Fan més música Dance o Tecno, tipus Alaska. Poca cosa queda d'aquell trio amb dos germans i el fill del Pau Riba. Una cosa més electrònica que després de tres cançons ens vam portar a descobrir una cosa fantàstica. L'Ovella Negra va ser la gran trobada de la nit en un lloc, com el Poble Nou de Barcelona ple de magatzems i altres oficines. Un espai gran amb una pantalla gegant que va permetre que els seguidors del Barça gaudissin de valent amb el partit. Vàrem sopar per 7 euros i ens varem quedar molt tips. Allí també hi havia sales grans amb futbolins i billars amb un munt de joves jugant. Realment és fantàstic. Si això és monta a la comarca segur que triomfa perquè no es pot comparar amb res més. Molt bé. La propera cita del grup Perpinyà, el 30 de maig. El dissabte de maig.

3 comentaris:

elbosquefantasma ha dit...

salir de la comarca, y ver cosas que llamen la atención volver a precios razonables, y entre conciertos, ver salas de futbolines. Interesante

salmaldon exposició ha dit...

hello... home jo que cantin en angles em sembla perfecte i crec que tindrien una projecció internacional espectacular, se'ls queden curts "amb tots els respectes" els escenaris catalans... UK contracteu els lax!!
amb castellà...no se...no se...preferiria que ataquessin amb l'anglès... i dites les meves preferencies.
llàstima que per motius varis ahir no vaig ser-hi però el proper sí! així que ens veiem a perpignan
sal-ut

Albert Recasens ha dit...

Això de que a un grup sonin les cançons molt iguals és la sensació que es té quan no es coneixen bé les cançons