Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 5 d’abril del 2009

Primer cap de setmana de vacances de Setmana Santa

Avui he anar a passejar per la platja i no hi havia molta gent perquè feia mal dia. Estava nuvolot i feia una mica de fresca. A veure si s'anima la cosa. Aquest que ve és el cap de setmana més intens de tot l'any. Tot està a tope. La cosa dura de divendres a diumenge perquè aquest dia la cosa ja baixa una mica i dilluns ja es normalitza perquè molts es mengen la mona a casa seva. A veure que ens depara aquesta setmana santa.

2 comentaris:

Nevot ha dit...

Ahir dinava a un restaurant del passeig. Em deia el propietari que els ha baixat la feina entre un 45 i un 50%. Que el fet de que no haguès molta gent ahir a l'hora de dinar és perqué esperen al cap de setmana llarg. I així i tot no esperen que sigui un cap de setmana tan fort com altres anys.
Be, potser no queda gaire be, peró en quant a la invasió que pateix Segur de Calafell aquests dies, menys sarau i més pau.

Pipo ha dit...

Jo crec, en canvi, que si alguna cosa té la crisi és que més gent vindrà cap aquí durant la setmana santa i l'Agost. Ja no es poden permetre el luxe de viatjar a fora i gasten menys si tenen una segona residència aquí o lloguen un apartament.
L'estiu passat de fet, i no tinc dades oficials, diria que hi va haver més gent que en anys anteriors. Turisme, com es diu en algun altre bloc, "arrikitaun", "barbacoero" o, en definitiva, barat. Estic segur que aquest any podrem notar-ho facilment. Carreguem-nos de paciència doncs...