Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 4 d’abril del 2020

23 dies i avui nou concert d'Obeses


Ja portem 23 dies i avui és dissabte. Demà serà diumenge de Rams, però enguany ens ho passarem a casa no sigui que la palmem. Avui fa un dia de primavera estupendo per estar al balcó. Ahir ja varem anar a comprar i podrem aguantar uns dies més. Tenim prop l'Àrea de Guissona i aquí tenim una mica de tot. Si vas a l'Esclat hi ha molta gent. Alguns forns del centre Vendrell ja comecen a posar fotos de rotllos, però naltres estem a un costat. A veure si un dia d'aquests ens aninem i comprem un parell de rotllos perquè amb xocolata està molt bons. Ja he fet la mona al meu fillol. Nous mètodes marcats per les circumstàncies.
Avui a la tarda tenim concert d'Obeses pel youtube. Ja en portem 3 amb aquest. Aquest és l'únic que hi hem anat dels que han passat pel canal. Va ser un gener del 2019 per celebrar el nou any. Val la pena. Avui la dona ha fet un video per sortir al temps de tv3 però clar les vistes del nostre pis no són res de l'altre món. Curiosament moltes de les imatges de la Tv3 tenen unes vistes impressionants. Naltres aquí no dóna gaire de si. No estem en àtic.
Seguirem endavant. La cosa encara durarà encara que hi ha polítics que fan el tonto dient que potser allargarem el confitament. Doncs clar que ho fareu. Realment el nivell que tenen els nostres polítics és molt baix.