Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 15 d’abril del 2020

33 dies i potser s'arregla la connexió a internet


Ahir el Vendrell va celebrar el primer ple telemàtic de la història. Va durar una horeta i poc amb dos temes inclosos. Un era el pressupost d'Ecobp que porta la recollida d'escombraries de la comarca. Era una cosa de pur tràmit. Un 70 de l'empresa és FCC i l'altra 30 els ajuntaments i consell comarcal. L'any que ve acaba. A veure si aprofiten i fem alguna cosa que ens tregui de la cua del reciclatge. Pensava que el ple seria més intens, però va ser tot molt per sobre. Gràcies a tothom i a veure que fem. No es van mullar gaire i tot sobre la marxa. Tot dins el previsible amb una harmonia entre tots els grups.
Fa dies que tinc problemes amb la connexió a iternet. Avui vindrà un tècnic a veure que diu. Jo pago per 600 megues i no arribo als 100. No sé on està la resta.
Ahir era el dia 14 d'abril i fa 89 anys de la proclamació de la II república. HI havia convocada una cacerolada a les 20:15, però en aquest carrer per això no surt la gent. Si que surt pel tema metges, però altres temes no interessen. Durant les protestes pel procés tampoc es va sentir gaire gran cosa en aquest carrer. Això és zona omptimista taronja. Ahir es va morir el Josep Palau d'Albinyana, el Conxito. Una persona de tracte agradable i molt bon cor. Molt conegut al municipi. Descansi en pau. Seguim endavant.