Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 13 d’abril del 2020

32 dies i una mona a caseta


Avui és el dia de la mona i com tothom hauria de fer ens hem quedat a caseta amb el darrer tros de mona que teníem que varem començar curosament el divendres passat amb talls controlats. Molta gent ha anat a la pastisseria de davant de casa a buscar mones i hi havia bastanta cua. Dintre no deixen entrar més de dues o tres persones. Avui ha fet un dia fosc amb pluja lleugera tot el matí que tampoc ho feia bon temps per sortir fora. A la resta d'espanya ja han anat a treballar tots menys uns quants sectors que encara estan confinats. A veure que passa amb aquest acte temerari que crec que s'ha fet. Seguim amb els Lauzeta en directe cada tarda de 6 a 8. Una manera ideal de passar les vetllades. Ja som una família d'uns vint i pocs que cada dia no faltem a la cita.
Avui tenim cita amb l'Arnau Tordera que està en directe. Aquests dissabtes els hem passat amb els directes d'Obeses que havien gravat en els darrers anys per a consum propi però al final els han passat per youtube.
Avui ens han avisat que els que treballem a l'Ajuntament no cal que anem treballar físicament que ho podem seguir per teletreball. A veure si la cosa s'arregla perquè ara encara és aviat per anar a treballar perquè no hi ha ni vacunes ni llocs per a tots.
Avui hem menjat galtes. Un dels àpats que més m'agraden. Aquí us deixo una foto per trencar una mica amb el domini absolut de les mones.