Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 10 d’abril del 2020

29 dies i avui cuina tradicional


Avui ja portem quasi un mes de confiament a casa. Com és divendres sant des de fa anys que fem menú especial. Fins ara ho feiem a casa els sogres, però ara toca improvitzar. Entre la dona i jo hem fet aquest boníssim plat de bacallà amb carxofa i ous. Estava molt bo. Ara he escoltat sirenes de la policia i era la rua del Minie i el Mickie que feia un tour pel Vendrell. Si ho escolteu ja ho sabeu. No és cap incendi ni similar sinó una iniciativa de la poli local i protecció civil.
Avui és un divendres sant normal per això a la tele no podien deixar de fer les pelis típiques com Ben hur o els 10 manaments. En això continuem igual
És una llàstima que dilluns alguns hagin d'anar a treballar perquè ens han dit que tots els catalans tindrem mascareta, però fins d`aquí un mes no cal que les anem a buscar. Les fàbriques deuen anar a tot drap, però clar n'han fer moltes només cal pensar en les que necessiten els sanitaris. Avui i demà els artistes fan vaga per protestar contra les declaracions del ministre que deixava la cultura al nivell del betún. Segueix la nevera plena. El piano cada dia sona una estona. Seguim endavant.