Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 1 d’abril del 2020

20è dia.Algú ja intueix del final de tot això

Aquest és el 2oè dia que estem a casa. Ara els polítics ja parlen que quan tornem a la normalitat no ho haurem de fer de cop i ja veurem com ho fem tot plegat. Encara ens queden dies a caseta. Anem controlant el tema menjar. De moment amb un cop per setmana en tenim prou. Seguim bastant els costums establerts de sempre i intentem aprofitar al màxim el que tenim, però hem de sortir. Tinc amics que estan afectats per aquest bitxo. Uns estan bé i els altres estan lluitant a la Uci. Esperem que aviat tot això passi i quedi com un mal son i amb moltes lliçons per aprendre.
Cada dia hi ha una cita obligada a les 20 hores on surt quasi tothom als balcons a aplaudir ben fort per tots aquests herois que fa que la societat rutlli encara que siguin de mínims.
Avui ens han cobrat la hipoteca. Els poders politics parla sempre de retardar, però ningú parlar de perdonar. Aquest final d'any serà molt intens entre propostes culturals que es volen aplaçar i impostos serà un no vivir. Haurem de fer u calaix ara que tothom gasta menys. Pel que fa al cotxe de benzina res de de res, ni cinemes, ni bars, ni restaurants, A caseta a fer bossa perquè quan sortim d'aquí ho necessitarem. Jo crec que on anirà més gent serà a la pelu o tindrem un estiu on predominaran les melenes i els cabells blancs per aquells que ja tinguem una edat.
Avui deien que a Madrid els periodistes es queixen que censuren les preguntes que fan al govern. Veig que aquest país està igual com el va deixar el Cisco. A Catalunya tenen un tope de preguntes i fins allí.
Al Vendrell serveis socials ha posat una partida per atendre urgències, però com es natural no se sap ni quantia ni condicions. Sobre la marxa. Vinga endavant que cada dia és un dia menys. A veure si per Sant Joan podem fer una revetlla aparentment normal perquè el que deixarem darrera no ho podrem oblidar fàcilment. Molt xulo el video del Sagrat Cor del Vendrell amb missatges del seu personal.