Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 18 d’abril del 2020

Qui sigui inocent que tiri la primera pedra


Una mica de seny en el que ha passat a la carretera de Valls arran que unes persones varen sortir al carrer per practiar l'oració. Esperem que el que han fet uns quants no vagi en contra de la comunitat musulmana. Alguns dels altres fidels es varen quedar a casa guardant el confinament. L'Islam ja està habituat també amb els confinaments per pandèmia.

https://funci.org/el-califa-omar-y-la-epidemia/?fbclid=IwAR1sC5B0WkMda2N8ZpfKLuXci7obC3NBTpKCnq1_SN0cAeWcuJXAMW8LggM

Si es sanciona això que es sancioni les persones que vagin a les segons residències perquè n'hi hagut i la polícia no ha privat a tothom d'arribar al seu destí a la segona residència. També és il·lògic que la gent vagi en transport públic tots ben juntets per anar a la feina perquè el virus no entèn de motius legals o no legals. Que se sancioni a tots els polítics que han retallat en els serveis sanitaris en els darrers anys, a tots aquells que han dit que aquí tots estaven preparat i anaven amb bosses de basura adaptades. Aquí tots juguen el seu joc començant pel govern central que passant dels entesos va fer anar a la gent a treballar.
 El que s'ha fer ara és preparse perquè la gana i la fam estan a tocar. Aquí tenim una població molt vulnerable i s'ha d'actuar ràpidament per evitar que algú agafi un ganivet i vagi a buscar un pa a la fleca perquè no té res que posar-se a la boca. Aquesta és la propera realitat. Les paraules se les emporta el vent. Només cal veure alguns polítics pels carrers corrent o fent postureo.