Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 4 de desembre del 2020

266 dies i un pont ampliat per la pandèmia


 

Avui estem als 266 dies que fa que dura tot això. El proper dilluns com que no canviem de fase moltes persones ja han sortit de cap de setmana, però ho han fet dijous per evitar la prohibició de divendres. Aquest ha estat un pont ampliat per la pandèmia perquè en una situació normal potser haguessin marxat avui divendres. 

Seguim endavant amb uns pressupostos aprovats per l'Estat Espanyol que deixen enrera els de Montoro del 2018 i anem avançant endavant amb pun Pedro Sánchez capaç de pactar amb tothom qui faci falta. Sense complexos. 

Aquest matí s'ha sabut la resposta del recurs del tercer grau dels pressos polítics i com ja tothom suposava ha estat anul·lat perquè clar evidentment no hi ha arrepentiment d'unes idees i una postura que sempre han tingut i a la qual no hi renunciaran perquè la presó els ha fet més forts i segueixen endavant. 

Un divendres ruful que donarà pas perquè moltes persones sino ho ha fet acabi de posar el betlem o l'arbre a casa. Uns dies que pot fer solet, però el termòmetre no pujarà pas.