Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 16 de desembre del 2020

278 dies i el Nadal social penja d'un fil



Portem 278 dies en aquesta situació i tot penja d'un fil segons les darreres dades del Covid. El risc de rebrot puja 26 punts i se situa en 245 punts i la taxa de transmissió passa a 1,22. Sempre s'ha dit que com a molt havia de ser d'1 quan un malalt contamina a un altre malalt. A partir d'aquesta xifrea la pandèmia creix.. A veure que passarà. A  Alemanya França i altres paisos només van els serveis essèncials. Clar allí tenen diners i aquí estem molt pobres i no ens podem permetre aquest luxe. A veure que passarà. Encara que moltes famílies prefereixen celebrar el Nadal en minoria sense ajuntar gaire gent.

Ja tenim tota la C-51 entre el Vendrell i Valls remodelada. Hi havia un tros al mig per la zona de Vilardida que feia cosa, però ja hem acabat una de les grans obres que beneficien a aquesta comarca perquè no pas tothom va a Barcelona o Tarragona, també hi ha gent que va a Valls i a Lleida. 

Aquests darrers dies hi havia molta cua a l'administració de loteries de la Baixada Sant Miquel. De moment, la gent no perd la fe. A veure si ens cau algun premi important perquè ja toca. Bon profit per berenar. Productes Km 0