Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 30 de desembre del 2020

292 dies i ja tenim la foto de mossèn Barenys a l'Escala de l'Ajuntament del Vendrell



 Portem 292 en aquest món peculiar i especial. Ja estem a tocar al nou any a veure si s'acaba aquest d'una vegada i encetem foc nou i que sigui millor que aquest que molts segur que mai oblidarem per una cosa o una altra. Era un any que feia bona pinta pel número però des de l'explosió de la indústria a Tarragona, el pas del Glòria i la cirereta del pastís com ha estat el coronavirus ha deixat un any horrible. 

Dintre tot això ja tenim penjat la foto de Mossèn Barenys a l'escala de l'ajuntament del Vendrell on hi ha gent molt coneguda i altres que no sé ni qui son. A veure si posen un codi Qr per esbrinar una mica la vida de cadascú d'aquesta escala de Vips's.

Mossèn Barenys vaig tenir la sort de tractar una mica i sempre era molt proper i afable amb la gent i era molt modern que altres capellans que tenia menys de la meitat d'anys que ell. Ell ja ho tenia tot superat i va morir pel Covid per la festa major del Vendrell als seus 91 anys d'edat i més de 40 anys al Vendrell on va venir al 1968.