Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 11 de desembre del 2020

273 dies i al 2021 pots gestionar millor els tributs



Portem 273 dies i com que no passi com enguany que la majoria de mortals hem pagat l'Ibi al Vendrell en dos mesos consecutius perquè el primer es va aplaçar amb la pandèmia i es va juntar amb el segon i arran de tot això en octubre i novembre ho varem pagar tot. Ja fa uns anys que Base de la Diputació de Tarragona que és qui cobra els nostres tributs ofereix un servei que pot anar molt bé per organitzar tots els tributs menys l'aigua al llarg de quasi tots els mesos de l'any que va pagant una mica cada sense que et vingui tot de cop.  No hi ha interessos i es paga el mateix. Aquest és un servei molt interessant que ara podeu contractar per la web o en persona. Ja ho sabeu.

L'actualitat segueix igual, hi hagut, de moment, 3 morts a Badalona arran de l'encesa d'una nau industril on s'allotjaven uns quants sense sostre de la localitat. Ja fa 8 anys que dura aquesta situació irregular i ningún govern havia solventat aquest problema. Això passa a altres llocs de la geografia catalana perquè els polítics que tenim no es mullen fins que la cosa peta. 

Sembla que la pandèmia va una mica millor que ahir, però no ens podem relaxar. La setmana que ve sabrem els resultats del pont de la Puríssima. A veure que passa.

Aquest matí per la ràdio entrevistaven a famílies a veure que feien per Nadal amb la família. Molts han dit que per evitar problemes que cadascú a casa seva i l'any que ve serà un altre any. Uns pocs assumeixen el risc de trobar-se tots junts.