Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 17 de desembre del 2020

279 dies i nou robatori als trasters d'un parquing del Vendrell.

 


Portem 279 dies en aquest món. Estem pendents de noves restriccions en la normalitat de la pandèmia, però anirem enrere. A veure per on passa. 

Aquesta nit han entrat als trasters d'aquí del Tancat del Vendrell i han entrat per la part de dalt que hi ha una petita obertura. Han tret coses i han près el que ha interessat per exemple les bicicletes. Fa un any ja varem viure un episodi similar i ara seguim igual. D'aquella no se n'ha sabut res i d'aquesta ja veurem que passa. 

Aquest cap de setmana s'acaba aquesta xorrada de la capital de la cultura catalana amb un acte a l'Auditori del Tívoli i la inauguració de la mateixa exposició del Palau Robert de Barcelona sobre l'època daurada del Vendrell al Centre cívic l'Estació fins a finals de maig. Un equipament que si tenim virus doncs no passa res, però si la cosa es normalitza no es podrà utilitzar fins el mes de juny. Almenys la sala gran. 

Seguim endavant entre eleccions al Barça i al Parlament de Catalunya. Hi ha molts candidats a tot arreu. Suposo que quedarem igual i s'haurà de pactar.  Diuen que el Rei Emèrit té covid i està ingressat en un hospital a Abu Dabi. La casa Reial diu que no està ingressat. Ja s'anirà sabent.