Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 10 de desembre del 2020

272 dies Darrer concert de Pep Fillat de Noctambuls



 Ahir a la nit varem veure un concert de comiat de Pep Fillat del grup Noctambuls. Un dels grups de les nostres contrades penedesenques. Una formació nascuda al 2012 i que després de fer versions de Sangtraït han anat buscant el seu lloc en el món de la música. El passat novembre ja ens va anunciar el comiat del cantant per fer un camí en solitari i poc després ja ens van presentar el seu substitut Hector Llauradó. Molta sort Pep en el teu camí i segur que quan tot sigui una mica normal ens veiem al peu de l'escenari.

De mica en mica sembla que tothom es presenti per les primàries de Junts Per Catalunya. De moment felicitats a la Yolanda López que serà la número per Tarragona. Actualment ja és parlamentària a Barcelona. De mica en mica anirem aclarint els altres dubtes. No m'extranyaria que el Kenneth Martínez anès en un lloc per sortir a les properes llistes. Ja s'anirà veient de mica en mica. 

Molta gent en aquest pont de la Puríssima a Barcelona perquè com no es podia anar a les superfícies comercials la gent va anar a les botigues que hi ha arreu. Un agobio per la ent que hi va anar. Vinga seguim endavant.