Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 17 de febrer del 2013

El Vine... Tastets, un exemple de les coses ben fetes al Vendrell

Una de les cites obligades del dia d'avui era el Vine Tastets que tenia lloc a la plaça Nova del Vendrell des de les 11 del matí fins més enllà de les 2 del migdia. Una versió reduïda del Vine... Tast que es va celebrar el passat pont de la Puríssima amb molt èxit de públic. Ara ens trobàvem en dos espais, un en aquest de la plaça Nova i l'altre als Jardins del Tívoli, però he de dir que en aquest darrer no hi he entrat. M'he quedat a la plaça Nova on he anat provant una mica d'aquí i d'allà d'aquests productes de casa nostra que demostren que al Vendrell es fan coses bones. 
Al principi la cosa estava una mica fluixa, però entre que el temps ha millorat i que la gent ha començat a venir hi havia molt d'ambient sobre la uan del matí. Feia goig veure com la gent anava i venia amb la seva copa i anava provant un vi d'aquí una tapa d'allà i fent caliu i fent pinya que és el que es tracta. Alguns han despatxat totes les seves racions, altres potser no han tingut tan èxit, però la gràcia és que hi havia caliu. Inclús hi havia regidors d'altres municipis de la comarca estudiant la possibilitat que es portés  a terme en la seva localitat. Un invent que ja va funcionar en els seus inicis i ho ha tornat a fer. Una experiència que ens demostra entre altres coses que si les coses es fan bé funcionen, que no per estar més dies han d'anar millor i que a casa nostra tenim coses molt bones que molts cops no coneixem. També ha estat un repte per altres persones noves en el gremi que han tingut que competir amb altres que ja fa anys que formen part de l'oferta gastronòmica del Vendrell. Tot això amb molt bon ambient i amb molta gent que ha participat. Bé cal dir que sempre som els mateixos, perquè aquí tenim 38.000 persones però els 37.000 restants no sé pas on es posen. És una cosa curiosa, però en aquest poble sempre ens veiem els de sempre. Potser algú s'incorpora de tant en tant a la vida social, però uns quants milers no sé pas on es posen. La persons que ho esbrini i hi dediqui alguna cosa i aquests responguin té el negoci assegurat. Suposo que els guanyadors dels premis del sorteig es guardaran uns dies per aquelles persones que no hi eren a l'hora de tancar l'esdeveniment. Un matí genial on he descobert les hamburgueses de la Bona Carn i la pizza riquissima de l'Argilaguet, l'obra d'art de la Sheila del Cau d'en Tasi, que ha acabat les racions abans de tancar el matí, entre d'altres com el vi del Santó i el del Jané Ventura. No em puc oblidar del calçot de la Barretina, entre molts altres. Enhorabona a tots els que ho heu fet possible perquè les coses fets amb il·lusió i amor i si el temps acompanya funcionen a per la propera. Endavant i sense desgastar l'invent a treure el màxim rendiment i com més persones en surtin benficiades millor.

1 comentari:

Eva ha dit...

Una molt bona manera de passar una bona estona i ademes coneixent els productes de les nostres botigues del poble!! Que a vegades ens oblidem de cuidar les petites botigues de tota la vida.