Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 7 de febrer del 2013

On acabarà el Carnaval del Vendrell?

Les rues del Carnaval del Vendrell i Calafell sempre s'havien complementat. La del Vendrell començava a una hora que permetia enllaçar amb la de de Calafell. Però enguany al Vendrell ha organitzat una mena de promo carnavalera de la zona de les Matas, que a part de dies amb estrenes puntuals, està més mort que viu, per acabar el carnaval amb la conseqüència possible de no poder anar al de Calafell. Però resulta que per cobrar al de Calafell has d'anar les tres rues de la localitat. Com més rues facis més cobres. Ara falta saber que passarà demà si la gent del Carnaval del Vendrell  anirà a les Matas a donar vidilla o agafarà la carrossa i anirà a Calafell per empalmar amb la d'aquesta ciutat i aconseguir una mica més de subvenció. Sobre el tema del Carnaval 0.0 val més no dir res perquè tots ens coneixem. Fa riure

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Miquel,

Em sembla que serà més llarg el comentari que el teu post. Però aniré rectificant el que personalment corregiria.

1er. Era Segur de Calafell començava a una hora que permetia fer les dues rues, Vendrell sempre ha començat igual. ( Menys l'any passat en un intent de arreglar la tocada de collons de Calafell ).

2on. Les Mates subvenciona els premis a millor carrosa, disfressa i coreografia ( quasi 3.000 € en total ) i "només" demana que acabi allà la rua. ( En altres posts has comentat que les festes necessitaven subvencions).

3er. A Calafell cobres per les rues que vas, no cal anar a les tres, vas a les que vols i ja està.

4rt. Amb el Carnaval 0.0 l'has clavat, no cal fer cap cometari.

Així que espero veure't demà en alguna carrossa o comparsa, i disfrutant de totes les festes que tant t'agrada comentar!!

Sinó les vius des de dins no saps el que et perds!!!

Què t'anava a dir ha dit...

Hola anònim el que has de fer és posar el nom. A partir d'aquí en parlem. És molt fàcil parlar i no dir qui ets.